NSD

Ursäkta svordommar, men i helvette att det gick att skicka in bilder dit via deras hemsida. Emma ringde nyss och berättade att allt gick bra fram till betalningen. Varken Emma, mommos eller min morbror Tobbes kort gick att betala med. Fy fan så less man bli när det bara tjorvar hela tiden!!!

Söndagen

Dagen började med att jag pratade i telefon med min lillsyster ett bra tag. Hon hade varit på partaj och hade massor med kul att berätta :o)
Sen fick vi skynda oss, hon skulle nämligen åka till Vittangi på förmiddagen och hjälpa mommo lägga in ett foto på Liam i NSD som "Välkommen till världen" och "Fem generationer" och mommo ville att jag skulle fota något nytt på Liam och skicka över via mailen. Bara fram med kameran och fota fota fota :o)...
Bilderna kom fram men det var ett jäkla tjorv innan Emma lyckades skicka iväg dom till NSD. Jaja nu ska Liam i alla fall vara med den 3 oktober fick Emma som svar, så kika om ni kommer ihåg! :o)

Frukost = korv med bröd från OK.

Var en sväng till Älvsbyn och köpte en Bumbo sittstol åt Liam som jag hittade på blocket.se i fredags.


Martin undrar vad fan jag sysslar med...


Liam sover så sött...Riktigt fin och mysig turkos färg har den och jag tror Liam verkligen kommer gilla att sitta i den. 

På hemvägen tog vi en liten omväg genom Antnäs för att få se lite annat än det vanliga efter Älvsbyvägen. Inte för att denna väg heller var nått att hänga i julgranen men nu har man i alla fall åkt efter den.

Väl hemma fick Liam testa sitta i sin nya stol och blev överlycklig. Lilla sötnosen!
Riktigt nöjd!

Middagen var inte ett dugg bättre än frukosten. Det blev Pizza, Hot Pepper och Jalapeno framför tv:n och 2 and a half man, aj aj aj. Och jag som ska försöka bli av med graviditets kilorna som jag lagt på mig. Jaja ska i alla fall börja med att sluta dricka läsk varje dag. En dag i veckan högst! Jag lovar och svär!

Har även surrat med pappas Elin idag på MSN och visat upp Liam för henne och pappa i webcam. Dom tyckte att han hade blivit jätte stor och längtar tills dom får träffa honom igen.
Det är verkligen jätte tråkigt att man inte träffas så ofta och att min pappa, Liams moffa, missar massor av Liams uppväxt. En anledning till att jag skaffat denna blogg.

Har nyss kollat film och nu har lilleman somnat sött i sin vagn och strax ska även Martin och jag krypa ner under täcket.
Natti natt...


Välkommen till min blogg!

Hejsan alla nära och kära!

Denna blogg har jag gjort till er så att ni lättare ska få ta del av vad som händer och fötter i vår lilla familjs liv :o)
Ska försöka vara så aktiv som möjligt med skrivandet och även lägga ut en massa bilder på lilla Liam som bara växer så det knakar. Måste verkligen försöka att bli bättre på att använda min nya digitalkamera som pappa var så snäll och gav mig i födelsedagspresent :o)

Det börjar redan nu...

Martin och jag ska kika lite film. Lyckades få lilleman att sova nyss efter en lång dag med besök hos farfar och Sara. Var där och åt gott, surra allmänt och naturligtvis kika hockey. Idag mötte Skellefteå AIK Brynäs, 2-1 till AIK!!!! Wohooo!!!

Hunden gnäller och vill ut, fort fort fort!!!!

Det var lite från idag....Natti natt....


RSS 2.0