Fina vårväder

Har just kommit hem efter en promenad i det fina vädret. Skönt!

Vi gick förbi John och Anna för att säga hej, men dom var inte hemma så vi fortsatte till Magnus och Jenny där det bjöds på kaffe. Kunde inte stanna så länge eftersom att lilleman vaknade i vagnen och var lite smågrinig när vi tog in honom.

Påvägen hem gick vi efter Järnvägsgatan (tror jag att den heter) och man fick försiktigt trippa fram på tå för att inte trampa i nån hundskit. Det lång stora höga ÖVERALLT! Jag fattar inte varför man inte plockar upp efter sin hund. Vissa hade ju gjort det men sen kastat påsarna på marken istället. Det ser ju så himla tråkigt ut med skit överallt "/


Det som är nackdelen med en promenad i detta väder är att både vagn och hund blir skitigare än skitigast. Vagnen är nu nere i trapphuset och hunden fick man slänga i badkaret på en gång, så nu har man en mindre sandlåda i badrummet, haha.

Liam mår nu mycket bättre. Han hade nu 37,5 och vi fick låna NäsFrida utav Jenny och Magnus så nu kan han andas MYCKET bättre :-) Tack! Måste nog köpa en sådan så att vi själva har en när det behövs sugas ut snor, haha.

Hoppas ni haft en lika skön dag som vi...


Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

Vad skönt att Liam böjar bli piggare nu. Vad trist vi inte var hemma när ni kom förbi, vi var också ute på en prommis. Men kanske vi kan träffas en annan dag? Hoppas ni haft en bra helg trots sjukan!

2010-04-12 @ 01:10:16
URL: http://levalivet-ipite.blogspot.com/
Postat av: Carola

Håller med både om småhundarna i nåt tidigare inlägg oc hundskiten. Iofs. är jag inte den bästa på att plocka upp efter Barbro när vi går här, men å andra sidan är det inte samma bebyggelse alls och oftast går vi i skogen:)Har hittat en låt jag tänkte ha till bröllopet, hörde den på radion- Vist finns mirakel-Suzzie Tapper. Hon var med i melodifestivalen för nåt år sedan, tyckte texten var så fin:)

2010-04-12 @ 22:58:09
URL: http://carolakarlsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0