Valborg

Idag ska vi städa undan lite här hemma och till kvällen kommer det lite folk över och umgås och surra skit. Ska bli riktigt trevligt att få vara social ett tag :-)


Städa städa städa, man gör inget annat känns det som. Diskhorn är alltid full med disk och det ligger saker överallt. Man städar och plockar undan, Liam drar fram. Och nu när man ibland lagar egen mat åt lilleman blir det dubbelt med disk efteråt.

Vill så gärna ha diskmaskin men man får bara plats med en smal i detta kök och en sån vill jag inte lägga pengarna på eftersom att vi förhoppningsvis ska flytta om nått år + att man måste fixa med el och vatten. Det är inte bara att stoppa in en, tyvärr.

På lördag har vi inga planer, blir nog bara att ta det lugnt. Kanske åker och våldgästar någon om man får allt för långtråkigt här hemma.

På söndag fyller jag 25 år men vi ska inte ha nått firande, inte just då iaf för på måndag kommer målarn så på söndag ska vi plocka bort saker i vardagsrum och badrum. Funderar på om man kanske ska ha nått födelse-fika efteråt så får ni oxå se det ny tapetserade vardagsrummet :-)

Ha en bra valborg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0