Ny blogg!

Blogg.se är otroligt svår att redigera så jag gav upp.

Blogspot är betydligt lättare att fixa till så nu kan ni följa mig på http://elinstalnacke.blogspot.com/ istället.

Ha de fint!


Bloggdesign

Gu vilket suga jag fick att ändra min bloggdesign lite. Är så less på allt det svarta och mörka.

Synd att min test-månad med Photoshop C4 har gått ut, hur ska jag nu kunna fixa ny header på lättast sätt?

Har sedan tidigare en blogg på blogspot men har inte använt den ännu. Kanske öppnar startar en blogg där istället för vad man har hört så ska det visst vara betydligt lättare med layouten där.

Få se... ;-)


Lägenhet åter igen

Att det ska vara så svårt att få tag på en lägenhet som passar oss, har letat snart i 2 år.

Nu finns det en ute på blocket, en 3:a som låter väldigt bra. Bara ett problem, det är omgående inflyttning som gäller. Alltså skulle det innebära att vi måste stå och betala dubbla hyror i 3 månader och det går ju inte. En månad är okej men inte tre.

Ringde till tjejen som har lägenheten och hon ville att vi skulle komma och kolla på den och sen kanske komma på en lösning. Hon hyr via Wallstens och har själv en uppsägningstid på 3 månader men har visst redan nu flyttat ut och vill ha en ny hyresgäst så fort som möjligt. Hon är väl inte heller så sugen på att betala dubbla hyror som hon gör just nu.

Jaja vi får se hur det går. Jag tror ju inte att det blir nått iaf, typiskt!

Allt detta gör att man bara känner sig allmänt nere. Det känns som att lägenheten just nu räcker ut tungan och sjunger, na na na na na naaa!


Morsdag

I söndags var det morsdag och eftersom att allt var stängt då så fick jag oväntat presenter i går.

Martin kom först hem på lunch med en bukett rosor och liljor. Sen på eftermiddagen kom har förbi mig på MQ och köpte ett halsband åt mig + att han sprang ner på C.O och köpte oss en ny brödrost :-D

Ja jag är då nöjd! Våran gamla brödrost blev mer varm på utsidan än insidan så jag har lyckats bränna mig ett x antal gånger, aj aj! Och denna rymmer 4st skivor :-)

Ska fota grejorna sen så får ni se...


Tillägg

Var nyss på Coop och skulle handla lite mat och hittade jätte fina papptallrikar som jag köpte till bröllopet. Tallrikarna var svarta och fyrkantiga, assietterna var oxå fyrkantiga men vita och med svarta och gröna blommor. Så nu lägger vi alltså till en liten färgklick till vårt bröllop, -grönt! :-)

Hade vart skit kul om Alva nu hittar en grön klänning eftersom att jag har vit/ivory och Emma har svart, hehe

Idag har jag jobbat från 13 till 18.30, alltid lika kul som vanligt. Synd bara att det nu kommer att dröja några veckor innan nästa gång. Men men...

Nu ska jag kika runt lite och sen blir det film och mys med darlingen.

Pöss!


RSS 2.0