Provsvar

Igår 10.10 var jag till vårdcentralen och tog blodprover, 2 st rör blev det. Dom skulle kolla upp både vita blodkroppar och hur sköldkörteln mår. Min vita blodkroppar hade tidigare i februari legat på 15 och dom ska helst inte ligga över 8,någonting.

Gick snabbt att få svar, redan 15.30 ringde min läkare och sa att det såg bra ut. Inget visade på att jag har knas med min sköldkörtel och mina vita blodkroppar hade oxå gått ner. Nu låg dom på 9. Jaja de va ju skönt tänkte jag, beror säkert på att jag varit förkyld eller nått.

Det konstiga var bara att han sedan berättade för mig att mina vita blodkroppar hade legat på 11,8 i somras. Jaha, varför då undrar man ju då men fick inget svar. Han tyckte bara att det var bra att det nu hade sjunkit. Men det ligger ju ändå över det normala och tyder väl fortfarande på att nått är lurt ( ? ).

Iofs så är jag fortfarande lite förkyld så jag får hoppas att det är därför testet visade 9. Är bara lite fundersam över vad som var felet i somras när jag hade 11,8. Jaja det lär jag nog aldrig få veta nu, KUL att man själv får veta det såhär långt efteråt. BRA!!!

Nä nu ska jag äta lite frukost. Hela familjen hade en liten välbehövd sovmorgon idag, skönt! :-)

Synd att det är mulet idag, då tappar man lite sug på att gå ut och åka pulka. Men men det kanske kommer efter frukosten.

Ha de bra!


Kommentarer
Postat av: nathalie

Du har säkert haft en infl i kroppen i somras då när du hade så högt värde av dem..

Du har inget av eksemen kvar nu eller?

2010-03-31 @ 13:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0