Lägenheten

Åhhh vad jag vill flytta!

I dag på morgonen plingar det på dörren och där står 2st målare som vill komma in och fortsätta med taket i badrummet. Helt oförberett! Kan dom inte höra av sig innan så man har chans att röjja undan?!

Nu hade provsvaren från mögeltestet kommit och det visade sig att allt såg bra ut. Skönt, då slipper man oroa sig över det. Men jag fick glatt skicka iväg målarna och boka in en annan dag eftersom att hela badrummet är fullt av saker och jag är ensam hemma båda idag och i morgon.

Kände dåliga vibbar från alla håll och kanter, men jag kan inte ro för att vi lever i detta hem och måste kunna använda badrummet även om taket inte är klart. De får dom ju bara acceptera, idioter!

Har ringt runt nu till bostadsförmedlingarna som finns här i Piteå men det finns varken 3:or eller 4:or att få tag på. Pitebo hade en 3:a på mörtgatan men inflyttningsdatumet var 1/7 och då skulle vi vart tvugna att stå och betala 2 hyror i 2 månader, de går ju inte!

Jaja, bara gilla läget :-(


Kommentarer
Postat av: Johanna

http://www.pitebo.se/IFrameViewer.aspx?pageId=10Där är det en 3a på mörtgatan med inflyttningsdatum 1/9 :- ) Den är tillgänglig från 1/7 men jag antar att det bara innebär att man KAN ta den från det datumet om man vill för att dom andra hyresgästerna flyttar ut innan?

2010-05-20 @ 13:16:23
Postat av: Karin

Visst var dom goda?=)

Irri när dom inte hör av sig lite kan dom väl tänka..

Ett tips, vi blev ju oxå med dubbelhyra, men vi satte ut på blocket och det var svinmånga som hörde av sig!

Det kan ju vara värt och testa om det finns nåt intresse så kanske det inte behöver bli så dyrt..

2010-05-20 @ 15:01:18
URL: http://karint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0