Skäggiga damen

Ja precis så känner jag mig!


Efter graviditeten kan saker och ting förändras med kroppen. Jag fick extremt torra händer och har aldrig tidigare haft det problemet ( nu är händerna normala igen, tack och lov!  ).

( Nässel- )
Utslagen som kommer och går tror jag säkert beror på nått knas i kroppen efter graviditeten, nu tar jag medicin på en gång jag märker av nått så att det aldrig ska hinna blossa upp lika mycket som det har varit.

För nån dag sedan när jag stod framför spegeln och sminkade mig ser jag nått riktigt hemsk. En mustach! Eftersom att jag är jätte mörk har jag alltid haft lite lite, små, fin fina hår där men nu var den tydlig. Iaf enligt mig. I går tog jag fram pincetten och jag måste säga att det var fan inte skönt, hoho

Det mesta är iaf borta nu men jag kanske borde köpa hem lite vax iaf. Pincett var inte att rekomendera, inte på fin fina hår iaf :-)

Nu strax ska la familia dra på stan. Ska förbi Lindex och köpa fler höga trosor och så ska jag förbi Hanzens barnkläder och kolla om jag hittar nån solhatt åt Liam. Villervalla ska ha skit söta så jag hoppas det finns på Hanzens så slipper jag beställa.

Ha en bra dag och trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0